dilluns, 24 de febrer del 2014

Carnaval 2014


http://www3.gobiernodecanarias.org/medusa/edublogs/ceopuertocabras/files/2013/01/mascaras-de-carnaval.jpg

Estimades famílies com sabeu el proper divendres 28 de febrer celebrem la festa de Carnaval de l'escola i la llar d'infants, a continuació us donem informació per a tots i totes les que vulgueu participar de les diferents activitats que tenim programades.
Programa divendres 28 de febrer.
14.45 El local social estarà obert per a que aquelles famílies que ho vulguin deixin les seves suculentes aportacions pel berenar de la tarda.
15:30 Inici de la rua de Carnaval des de l'escola Rocabruna amb el grup d'animació "Rovell d'ou".
16:45 Arribada al local social i berenar popular.
17:00 Inici d'espectacle infantil a càrrec del grup d'animació "Rovell d'ou".
20:00 Sopar carnavalero
Convocatòries, quedades i informacions
Disfressa conjunta pares i mares: els pares i mares que es vulguin disfressar hem quedat el dimarts 25 de 15h a 17h al menjador de l'escola Rocabruna per organitzar i començar a confeccionar les disfressa conjunta. Cal portar un casc de bici per persona.
Berenar: com de costum el berenar de divendres el fem amb la col·laboració de les famílies que porten alguna menja per compartir. Les begudes les porta l'AMPA. Penseu que podeu deixar el menjar divendres a les 14.45 al local social abans de la rua.
Sopar:  les families que hi vulguin participar es podran apuntar com a màxim fins al dijous 27 a les 17h de la tarda; en una graella que hi haurà a l'escola o per e-mail. El preu serà de 2€/ persona, cada família portarà una truita per a compartir i l'AMPA s'encarregarà d'organitzar la resta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!!