dimarts, 21 de gener del 2014

Fes sentir la teva veu

http://iurisdoc.com/wp-content/uploads/2013/11/00_families_veu.jpg

FAMíLIES AMB VEU obre espais de diàleg a les famílies que treballen per millorar el sistema educatiu. La clau és sentir totes les veus i escoltar les diferents sensibilitats per trobar els punts en comú i consensuar plegats quin paper volem tenir les famílies en el sistema educatiu en l’horitzó 2030. 

Inici

Tens dues vies de participació: la presencial, en els seminaris que es faran al llarg d’aquest curs (2012-2013) i el curs vinent (2013-2014) (vegeu el programa) i la virtual. 

Hem obert diversos espais de participació online on podràs estar al dia dels temes emergents de la recerca sobre la participació de les famílies a l’escola i les conclusions dels seminaris, i a més, podràs dir la teva i conèixer altres que pensen com tu.

Aparador de la participació
Hi trobaràs informacions derivades de la recerca i del treball en comú dels seminaris. Fes-hi una ullada i fes sentir la teva veu!
- See more at: http://www.familiesambveu.cat/fessentirlatevaveu#sthash.uNdM6r2l.dpuf

Aparador de la participació 

Hi trobaràs informacions derivades de la recerca i del treball en comú dels seminaris. Fes-hi una ullada i fes sentir la teva veu! Síntesí resum dels grups de treball 

Síntesí resum dels grups de treball RUTA 1: Temps de família, temps d’escola i temps de treball: un trencaclosques de difícil solució.

RUTA 2:El model d'associacionisme familiar a l'escola: la missió de mares i pares. 

Síntesi resum dels grups de treball RUTA 2 (A): El model d'associacionisme familiar a l'escola Síntesi resum dels grups de treball 

Síntesi resum dels grups de treball RUTA 2 (B): El model d'associacionisme familiar a l'escola: la missió de mares i pares.


RUTA 3: com fer possible l'horitzó imaginat pel 2025, pel que fa a les xarxes familiars en educació i com ens organitzem per visibilitzar-nos.

RUTA 4: el poder de decisió de les famílies: representació formal al centre, municipi i país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!!